Saml derhjemme

                         

 

Børne Frimærke Klubben er mest for dig,
der ikke har en lokal frimærkeklub i nærheden.


Danmarks Filatelist Forbund (DFF) står bag Børne Frimærke Klubben.

Klubben fungerer som en netklub, hvor du mindst seks gange om året modtager en e-mail fra klubben. E-mailen indeholder et nyhedsbrev bl.a. med nyt om arrangementer og frimærker, små artikler og forskellige opgaver.

Samler du på heste, skibe, sport, vilde dyr, tegneserier eller noget helt andet, så er du altid velkommen i Børne Frimærke Klubben. Du skal blot være mellem 8 og 17 år for at blive medlem.
        

 
  

Bytteliste

Børne Frimærke Klubben har en bytteliste, hvor du kan finde byttevenner i hele landet og måske også i udlandet. Du kan på den måde hurtigt få flere frimærker til din samling.


Danmarks bedste frimærkeblad

Som alle andre medlemmer af DFF, modtager du seks gange om året et frimærkeblad, Dansk Filatelistisk Tidsskrift, med nyheder, interessante artikler og særlige sider henvendt til børn, unge og nye samlere i hvert nummer.

 

Facebook

Medlemmer der er fyldt 13 år kan melde sig ind i Børne Frimærke Klubbens Facebookgruppe. Her kan du spørge alt om frimærker og filateli. Du har måske et frimærke du ikke finde ud hvor kommer fra. Eller få hjælp til at se vandmærker.

.

.
Næste Side: Se eksempler på materialet