FORSIDE


    
       
Børne Frimærke Klubben er mest for dig, der ikke har en lokal frimærkeklub i nærheden.
       
Danmarks Filatelist Forbund (DFF) står bag Børne Frimærke Klubben. Klubben fungerer som en netklub, hvor du modtager e-mails indholdene bl.a. et nyhedsbrev, opgaver og små artikler fra klubben.
       
Du kan her på hjemmesiden finde alle oplysninger om Børne Frimærke Klubben, så du kan komme videre med din frimærkesamling.
       
Brug menuerne i toppen til at komme rundt på siderne.


Læs om klubben – klik her.                                      

Nu er det gratis at blive medlem af Børne Frimærke Klubben!

Danmarks Filatalist Forbund der står bag Børne Frimærke Klubben har besluttet, at det skal være gratis for børn og unge under 18 år, at være medlem.
Samtidig er omstruktureringen også gennemført, så klubben nu fungerer mere tidssvarende med brug af e-mails og facebook.


Hvordan ser der ud inde i et frimærke?

Post & Tele Museum har åbnet Danmarks største frimærkealbum. Museet inviterer dig inden for i en tredimensionel verden, hvor frimærkernes motiver er blevet kæmpestore og har bevæget sig ud i virkeligheden, så du kan klatre i træerne, svømme i havet eller flytte ind i byen.
Velkommen til legelandet Ind i Frimærket, hvor du lærer, mens du leger. Her er hverken tekster, du skal læse, eller genstande, der kan gå i stykker, men masser af sjove aktiviteter.
Legelandet er blevet til i et tæt samarbejde med Post Danmark Frimærker, der har tryllet med motiverne på 104 danske frimærker, så de nu kan ses i kæmpeformat.
Se mere på Post & Tele Mueseets hjemmeside.